[Orange NIVO] –Tips–

***Din nu stiu ce motiv xposed are un management al log-ului foarte deficitar, asta depinde de autorul acestui soft. Ce puteti face, intrati din cand in cand la „Logs/Menu/Clear log now”

***Pentru a salva pozele/filmarea pe card folositi asta.

***Dezactivati Gestures in Launcherul stock si se va misca mai bine.
Mie imi place acest Launcher tocmai ca e foarte simplu.

***Daca vreti sa scoateti iconurile Orange, folosite la unele aplicatii, downloadati aceasta arhiva, se scrie din recovery. Evident aveti nevoie doar daca nu folositi o versiune de ROM custom, de pe aici sau de aiurea, 🙂

ic_launcher_contactsic_launcher_phoneic_launcher_galleryic_launcher_cameraic_launcher_smsmms

***Widget-ul de Power, cel default, parca strica aspectul home screen-ului, dar pe de alta parte nici n-as instala o alta aplicatie pentru asta. Asa ca m-am gandit sa-i cresc transparenta. Intrati in recovery si instalati acest fisier ca zip.

Screenshot_2014-02-12-01-56-54

***Pentru a avea aplicatia Camera si Galeria versiunea 4.3 de la Google scrieti aceasta arhiva din recovery. Atentie, install-erul va sterge aplicatia default.

***Ca sa adaugati ringtonuri, deschideti aceasta arhiva si adaugati ce fisiere audio vreti in system/media/ringtones (evident puteti sterge ce am pus eu), apoi copiati pe SD si flashuiti.

***Exista directorul data/system/dropbox, stergeti tot din el (fisiere log, inutile pentru un simplu user, dar care se inmultesc rapid, sunt scrise periodic) si setati-l read only:
r – –
r – –
r – –
si ownerul sa fie root.

***Este f. indicat sa faceti uneori un restart la telefon

______________________________________________________

______________________________________________________

how to flash a backup version:

-extract directory from arhive to: sdcard:clockworkmodbackup
-wipe data/factory reset
-backup and restore->restore->***********ROM’s directory*********->Yes – restore

Anunțuri